Wat doe ik?

Conceptontwikkeling
Redactie & productie
Programma innovatie
Projectmanagement

b DSC_0902 (1).jpg
Wat doe ik?

Wat doe ik?


Ik creëer concepten, ontwikkel en produceer programma’s, bijeenkomsten en kennissessies, begeleid organisaties en festivals bij het opzetten van programmering en evenementen en geef advies. Met mijn projecten zet ik in op verbinding, kennisuitwisseling en innovatie.

Een goed programma of evenement begint bij een helder concept. Ik help bij het formuleren van de juiste vraagstelling, denk mee over de vorm, uitwerking en gewenste uitstraling.  
 
    
 Normal 
 0 
 
 
 21 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:Standaardtabel;
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin:0cm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:10.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ansi-language:EN-US;
	mso-fareast-language:JA;}  Door mijn uitgebreide netwerk van curatoren, vormgevers, kunstenaars, schrijvers, wetenschappers, journalisten, moderatoren en filmmakers weet ik de juiste personen bij ieder project te betrekken. In mijn werk richt ik me op kunst & cultuur, sociale vraagstukken en (Europese) politiek. Ik heb samengewerkt met verschillende organisaties zoals Gemeente Amsterdam, Het Stedelijk Museum, De Rijksakademie, DutchCulture, Natuurmonumenten, De VPRO, Het Mediafonds en Stichting Democratie en Media. 

Door mijn uitgebreide netwerk van curatoren, vormgevers, kunstenaars, schrijvers, wetenschappers, journalisten, moderatoren en filmmakers weet ik de juiste personen bij ieder project te betrekken.

In mijn werk richt ik me op kunst & cultuur, sociale vraagstukken en (Europese) politiek. Ik heb samengewerkt met verschillende organisaties zoals Gemeente Amsterdam, Het Stedelijk Museum, De Rijksakademie, DutchCulture, Natuurmonumenten, De VPRO, Het Mediafonds en Stichting Democratie en Media.