Over mij

Over mij

FullSizeRender (31).jpg

Ik ben programmamaker, redacteur, moderator en projectcoördinator. Na mijn studies literatuurwetenschappen en politicologie was ik van 2010 tot 2016 werkzaam als programmamaker voor De Balie waar ik verschillende programma’s en series ontwikkelde. Daarnaast werkte ik van 2015 tot 2016 als projectleider en programmacoördinator voor Re:Creating Europe. Het afgelopen jaar heb ik voor o.a. Movies that Matter, Theater Rotterdam, Frascati, het Nieuw Utrechts Toneel, de Stadsschouwburg Amsterdam, het Gieskes-Strijbis Fonds, Gemeente Amsterdam en het Ministerie van VWS gewerkt. Daarnaast werk ik als adviseur voor het Amsterdams fonds voor de kunst. 

Als programmamaker vind ik het belangrijk om naar nieuwe perspectieven, vormen en verbindingen te zoeken. Ik hou er van om alle aspecten van een evenement en programma te organiseren. Van concept tot uitvoering: Alles moet kloppen. 

De afgelopen jaren heb ik programma’s en projecten ontwikkeld in samenwerking met onder andere Het Parool, Het Stedelijk museum Amsterdam, Natuurmonumenten, Club Interbellum, De Rijksakademie, De Volkskrant en De VPRO. Met mijn projectstudio ontwikkel ik creatieve concepten, publieksprogramma’s, expert sessies, exposities en festivals.